Sony onder vuur wegens Overwatch Pink Mercy Skin

door Timo de Hoop
 • Bron: Twitter
 • Sony ligt onder vuur omdat blijkbaar niet de gehele opbrengst van de Pink Mercy skin in Overwatch naar het goede doel gaat. Op; dit moment heeft Blizzard een ludieke actie om het goede doel voor kankeronderzoek te steunen. Waar de opbrengst van de DLC op de Xbox en pc volledig ten goede komt, heeft een Twitteraar iets anders ontdekt bij Sony.

  In de PSN store staat namelijk een prijs van dertien pond voor de Pink Mercy Skin. Als je echter dan in de omschrijving kijkt, zie je dat ze iets meer dan tien pond doneren. Wereldwijd lijkt het vergelijkbaar waaronder in de Verenigde Staten en Frankrijk. Sony heeft in ieder geval een reactie gegeven dat ze er géén winst op maken. Dit is iets anders dan dat je stelt dat de volledige opbrengst ten goede komt van een goed doel.  Openheid is het meest belangrijke en zoals altijd is social media genadeloos. Wat vinden jullie? Had Sony open moeten zijn dat hun kostenmodel anders is?

  Game informatie

  Overwatch

   overwatch
   Platform:
   PlayStation 4
   Releasedatum:
   24 mei 2016
   Genre:
   Shooter
   Ontwikkelaar:
   Blizzard Entertainment
   Uitgever:
   Blizzard Entertainment

  Reacties

  84.24.45.xxx (Gast) (12 mei 2018 - 21:19)

  Who cares, 9 van de 10 x komt het toch nooit bij het daarwerkelijke doel, vandaar dat je die bazen ziet met de duurste auto's en grootste huizen en wat nog meer... Miljarden worden gedoneerd aan afrika en toch komt er niet echt een verbetering

  Plaats reactie:

   Bold Spoiler
   smili lol puh knipoog confuse boos bloos coool sm_eerie yawnee yes_new nooo shutup punkey winkie huil shocked