Patch God of War laat je tekstgrootte aanpassen

Geplaatst:
Aangepast: 14 juni 2018 14:00

Mocht je een beetje moeite hebben met het lezen van de kleine lettertjes in God of War, wees gerust. Je bent namelijk niet de enige, zo is gebleken. Nadat diverse gamers via Twitter hun beklag deden bij Santa Monica Studio, heeft de ontwikkelaar besloten een slider toe te voegen die de tekstgrootte iets of wat aanpast.

Hiermee geeft de studio gehoor aan de feedback van de gamers die vooral lekker languit op de bank willen gamen en niet met hun neus op het scherm zitten. Hoewel de slider de tekstgrootte aanpast, is gebleken dat het verschil niet bepaald significant is. Een hoop mensen lijken niet veel te hebben aan de optie, gezien de tekst volgens hen nog steeds veel te klein is.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik er weinig last van heb gehad, maar dat kan ook komen door die loeier van een televisie aan de muur. Moet jij een leesbrilletje opzetten tjdens het spelen van God of War of valt het allemaal wel mee? Laat het me weten.

Bron: Twitter
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot God of War

Series

God of War

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4

Releasedatum

20 april 2018

Ontwikkelaar

Bend Studio

Gameliner Awards

Beste game van 2018

Lees meer