Detroit: Become Human is goud gegaan en krijgt een demo

Geplaatst:
Aangepast: 19 juni 2018 15:36

Detroit: Become Human, het aankomende interactieve actie-drama van ontwikkelaar Quantic Dream, heeft de gouden status behaald. Na vier jaren coderen, motion capture en designen, is de game klaar om op schijfjes 'geperst' te worden.

Via de blog van PlayStation laat de CEO van Quantic Dream, Guillaume de Fondaumiere, weten dat de ontwikkelfase van de game er na jaren intensieve arbeid eindelijk op zit en dat men niet kan wachten om het met de gamers te delen. Speciaal voor deze gelegenheid wordt een demo van Detroit: Become Human uitgerold, waarin we vast de welbekende Hostage-scène met android Connor kunnen spelen. Deze is morgen vanaf 06:00 te downloaden.

Detroit: Become Human is wederom een game waarin het verhaal gevormd wordt door de keuzes die de speler maakt. Wij hebben inmiddels twee uurtjes mogen spelen. Benieuwd hoe dat beviel? Je ziet het hier.

Bron: PlayStation Blog
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Detroit: Become Human

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4

Releasedatum

25 mei 2018

Ontwikkelaar

Quantic Dream

Gameliner Awards

-

Lees meer