Bandai Namco doet nieuwe DLC personage Dragon Ball FighterZ uit de doeken

Geplaatst:
Aangepast: 19 juni 2018 15:36

Het derde extra personage voor Bandai Namco's Dragon Ball FighterZ is bekend, en het is niemand minder dan Fused Zamasu. Het Magazine V-Jump wist hier eerder deze maand al wat over te vertellen, maar nu is het Bandai Namco die via diens eigen social media kanalen de vechter onder de aandacht brengt.

De kenners weten gegarandeerd wie Fused Zamasu is, maar voor de niet-kenners; Fused Zamasu komt voort uit de fusie van Zamasu en Goku Black en vertolkt in de Dragon Ball Super-serie de rol van de antagonist. Uiteraard zal ook hij zijn uitgerust met hypersonische aanvallen die het kleurenpalet van je televisie tot de max testen.

Wanneer Fused Zamasu exact aan het roster wordt toegevoegd, dat wil Bandai Namco nog niet zeggen. Tot op heden komen we niet verder dan "soon". Een ieder die in het bezit is van de season pass, kan Fused Zamasu met gesloten beurs binnenhalen. Het personage gaat waarschijnlijk, net als Broly en Bardock, ook los te koop aangeboden worden.

Bron: Bandai Namco
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dragon Ball FighterZ

Series

Dragon Ball

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

26 januari 2018

Ontwikkelaar

Arc System Works

Gameliner Awards

-

Lees meer