Capcom stopt al na half jaar met mobiele game Puzzle Fighter

Geplaatst: 23 april 2018 18:30
Aangepast: 20 juni 2018 16:28

Na slechts een half jaartje bestaansrecht valt het doek al voor de mobiele game Puzzle Fighter van het Japanse Capcom. De studio focust zich liever op de ontwikkeling van diens vlaggenschip, zijnde Dead Rising.

Op 1 juli verdwijnt de titel uit de mobiele stores, waarna de servers nog tot het einde van de maand actief blijven. Na 31 juli is Puzzle Fighter definitief uitgepuzzeld. Om de game nog een laatste boost te geven gooit het gulle Capcom 10.000 in-game gems naar de mensen die Puzzle Fighter momenteel spelen. Ook de aankomende extra personages (Ada Wong, Dr. Wily en Regina) en stages (Darminor en Uroboros Laboratory) krijgen we voor de nop aangeboden. Deze worden op 23 april toegevoegd.

Vanaf 23 april is het ook niet meer mogelijk om in-app aankopen te doen, maar het lijkt me vrij logisch dat niemand meer geld gaat steken in een game die binnenkort op zwart gaat.

Bron: Capcom
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Lees meer