Game director Hearthstone houdt het voor gezien

Geplaatst:
Aangepast: 20 juni 2018 16:29

Ben Brode, de game director van Blizzards free-to-play trading card game Hearthstone, heeft na tien jaar zijn laatste Hearthstone-kaart gespeeld. Volgens eigen zeggen is Brode toe aan "een nieuwe reis", waarvoor hij niet alleen stopt met de ontwikkeling van de card game, maar bij Blizzard in het geheel.

Dit nieuws werd door de beste man zelf wereldkundig gemaakt op de blog van Blizzard, waarin een geëmotioneerde Brode terugblikt of zijn tien jaren binnen "Team 5", oftewel Team Hearthstone. In totaal heeft Brode 15 jaar bij Blizzard gewerkt, waar hij op zijn twintigste begon als Night Crew Game Tester.

Waar de nieuwe reis van Brode hem heen gaat leiden, dat is tot op heden voor ons nog een groot raadsel. Ik wens hem in ieder geval een goede reis toe, waarin we hem hopelijk nog eens zullen treffen.

Bron: Blizzard
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hearthstone: Heroes of Warcraft

Series

Hearthstone

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Mobile

Releasedatum

12 maart 2014

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer