Call of Duty: Black Ops 4 heeft mogelijk geen singleplayer

Geplaatst:
Aangepast: 20 juni 2018 16:38

Een opvallend gerucht vond vandaag zijn weg naar het internet. Mogelijk gaat het aankomende Call of Duty: Black Ops 4 geen singleplayer bevatten.

Dit bericht komt van de website Polygon. Volgens hen hebben ze gesproken met enkele bronnen die anoniem willen blijven. Deze bronnen geven aan dat ontwikkelaar Treyarch zich wil richten op de multiplayer en door middel van betere maps en meer mogelijkheden op het gebied van co-op wil zorgen dat deze ervaring optimaal wordt. Dit zou tijdnood betekenen voor de singleplayer, die dan ook aangepast moet zijn en niet meer is zoals we die van eerdere games kennen.

Op zich klinkt het hele bericht nog enigszins plausibel. Met name wanneer je je bedenkt dat er eigenlijk maar een hele korte ontwikkelperiode is tussen de titels van de populaire franchise. Wel zou het dan de eerste game in de reeks worden die geen singleplayer bevat, op de releases van nieuwere games voor de last-gen consoles na.

Polygon geeft ook aan contact te hebben gezocht met Activision om dit verhaal te verifiëren, maar deze wilde niet ingaan op dit verhaal. Wel benoemt deze persoon nog dat we maar moeten wachten tot 17 mei, wanneer de game officieel onthuld wordt. Geduld is een schone zaak lieve mensen.

Bron: Polygon
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Black Ops 4

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

12 oktober 2018

Ontwikkelaar

Treyarch

Gameliner Awards

-

Lees meer