Ataribox heet voortaan Atari VCS

Geplaatst:

Atari werkt aan de Ataribox. Althans, zo kenden we de nieuwe console vooralsnog van Atari. Het Amerikaanse gamebedrijf heeft namelijk de naam gewijzigd naar Atari VCS. Daarnaast zijn er ook nieuwe foto's van de console en de controller vrijgegeven.

De Atari VCS gaat een nieuwe console zijn, dus geen minivariant van de 'klassiekers', zoals de Nintendo Classic Mini. De Atari VCS gaat naast oude games ook nieuwe games afspelen. Het is alleen onduidelijk aan welke 'nieuwe' games we moeten denken. Kan de nieuwe console 'echt' nieuwe games afspelen, of is de kracht van de hardware gelimiteerd? Hopelijk krijgen we binnenkort meer informatie.

Foto van Ataribox.com

Als de nieuwe console net zo goed wordt als dat eruit ziet, zit het wel snor. Wat vind jij? Is de consolemarkt toe aan een (oude) 'nieuwe' speler?

Bron: VentureBeat
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer