Video: The Crew 2 krijgt releasedatum

Geplaatst:
Aangepast: 19 juli 2018 00:00

Ubisoft heeft kenbaar gemaakt dat The Crew 2 in juni de schappen in racet. De opvolger van het positief ontvangen eerste deel voegt flink wat opties toe en laat ons wederom door een open wereld scheuren.

Waar we voorheen aan de bak konden met motoren en bolides, kunnen we dit keer tevens los met boten en vliegtuigen. Dat doen we in een flink landschap dat gebaseerd is op de Verenigde Staten van Amerika. Uiteraard krijgt ook deze Ubisoft-titel een super deluxe bundel met flink wat goodies. De Motor edition bevat namelijk de season pass, een aantal extra voertuigen en een speciale nummerplaat.

The Crew 2 verschijnt op 29 juni. De game is dan speelbaar op de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Bron: Ubisoft
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Crew 2

Series

The Crew

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

29 juni 2018

Ontwikkelaar

Ubisoft Ivory Tower

Gameliner Awards

-

Lees meer