Video: Dood en verderf in Sea of Thieves trailer

Geplaatst:
Aangepast: 18 juli 2018 00:00

Sea of Thieves krijgt vlak voor de release nog even een mooie launchtrailer. Rare's aankomende game verschijnt exclusief op de Xbox One en moet spelers wereldwijd met elkaar verbinden. Wie dacht dat Sea of Thieves een saaie bedoening is, heeft het mooi mis.

Ze zijn er al een flinke tijd mee bezig, maar Sea of Thieves staat toch echt op het punt van verschijnen. De exclusieve Xbox-game geeft spelers de optie om een piratencrew te vormen en zo de ruige zee te temmen. Echter zijn er meer kapers op de kust en is er naast het dansen en zuipen ook ruimte voor dood en verderf. Blijkbaar zijn er niet alleen andere spelers die je naar Davy Jones' locker willen jagen. Release the Kraken!

Sea of Thieves verschijnt op 20 maart exclusief voor de Xbox One.

Bron: Sea of Thieves
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer