Video: My Tamagotchi Forever nu te downloaden

Geplaatst:
Aangepast: 15 juli 2018 00:00

My Tamagotchi Forever is nu te downloaden. De 90's hit geeft spelers de ultieme verantwoordelijkheid, het opvoeden van een digitaal huisdier. Vrijwel iedere 90's kid is hiermee opgegroeid en Bandai Namco brengt de ervaring twintig jaar later naar de smartphone!

In My Tamagotchi Forever dien je je te ontfermen over een digitaal huisdier. Voorheen deed je dat op een digitale sleutelhanger, maar vandaag de dag doen we dat op onze telefoon. De beestjes, genaamd: Tamagotchi, dienen van baby af aan opgevoed te worden. Dat doe je door poepjes op te ruimen en eten te geven. Natuurlijk kunnen we ook kleine spelletjes spelen en er naar streven om ze te evolueren.

My Tamagotchi Forever is nu verkrijgbaar op iOS- en Android-devices. De game is gratis te downloaden.

Bron: Bandai Namco
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer