Video: Nieuwe gameplaytrailer voor Tropico 6 uitgebracht

Geplaatst: 15 maart 2018 19:00
Aangepast: 14 juli 2018 00:00

Kalypso Media heeft een nieuwe gameplaytrailer voor Tropico 6 uitgebracht. De trailer laat alle nieuwe mogelijkheden zien die je hebt om je eilandstaat te vormen.

Zo kun je als vanouds ervoor kiezen om de gevaarlijke dictator of de rechtvaardige heerser te zijn. In het nieuwe deel van Tropico is het voor het eerst mogelijk om verschillende eilanden te managen, om bruggen en tunnels te bouwen en kun je gebruikmaken van verschillende vervoersmiddelen zoals taxi's, bussen en kabelbanen. Daarnaast kun je het paleis aanpassen naar je smaak, geheim agenten naar het buitenland sturen om monumenten en andere wereldwonderen te stelen en anderen de schuld geven in je verkiezingsspeeches. Bekijk de trailer hier.

Tropico 6 komt in de loop van dit jaar naar de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

Bron: EGMNOW
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Lees meer