Video: Geralt of Rivia is speelbaar personage in Soulcalibur VI

Geplaatst:
Aangepast: 11 juli 2018 00:00

Geralt of Rivia is een speelbaar personage in de aankomende Soulcalibur VI. Bandai Namco en de ontwikkelaars van The Witcher games, CD Projekt Red, hebben dit heugelijke nieuws vandaag bekendgemaakt.

Geralt of Rivia lijkt een perfecte aanwinst voor Soulcalibur VI naast Mitsurugi Sophitia, Kilik, Nightmare, Ivy en een aantal nieuwkomers. Door zijn training aan de hoogstaande School of the Wolf bezit hij bovenmenselijke kracht en heeft hij superieure vaardigheid in het zwaardvechten. Hij combineert deze vaardigheden met potions die zijn abilities versterken en combat magie zoals een goede Witcher bètaamt. De stem van Geralt wordt weer ingesproken door Doug Cockle en de mogelijkheid bestaat om te vechten in Kaer Morhen, de thuisbasis van de School of the Wolf. Bekijk de trailer hier.

Soulcalibur VI met Geralt of Rivia komt in 2018 naar de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

Bron: Bandai Namco Entertainment
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot SoulCalibur VI

Series

Soul Calibur

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

19 oktober 2018

Ontwikkelaar

Bandai Namco Studios

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer