Dragon Ball FighterZ krijgt 16 maart update

Geplaatst: 14 maart 2018 19:10
Aangepast: 26 juni 2018 00:00

Dragon Ball FighterZ van Bandai Namco krijgt op 16 maart een update. De update verbetert volgens de Steam community de gameplay, enkele game modi en voegt Z-Unions en een offline lobby toe.

De update verbetert de gameplay door het verwijderen van verschillende bugs van de personages. Om de gameplayverbeteringen te implementeren verwijdert de update de bewaarde data van het Replay Channel. Ook krijgt de World Match een aangepast rematch systeem van drie rondes voor de Ranked Match en de Casual Match. De Ring Match heeft verbeterde match-making en server stabiliteit. De nieuwe Z-Union geeft de gamers de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij Unions (fanclubs) van hun favoriete personages waardoor je verschillende beloningen kunt ontvangen. Tevens kun je nu de Lobby verlaten via de trap bij de ingang of de Offline Lobby betreden via het titelscherm. Bekijk hier alle patch notes.

Dragon Ball FighterZ is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

Bron: Steam community
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Lees meer