Video: SEGA Mega Drive Classics komt naar PlayStation 4 en Xbox One

Geplaatst:
Aangepast: 25 juni 2018 00:00

SEGA Europe Ltd heeft bekendgemaakt dat SEGA Mega Drive Classics komt naar de PlayStation 4 en de Xbox One. De game bevat vijftig Mega Drive Classics in alle genres zoals arcade-actie, schietspellen, vechtspellen, puzzels en oude favorieten.

Zo kun weer terug in de tijd wanen met Streets of Rage, Golden Axe, Altered Beast, Sonic, Shinobi, ToeJam & Earl en nog veel meer. Ook zijn de games uitgebreid met de moderne functies die het plezier kunnen vergroten waaronder online-multiplayer, achievements, mirror modes, een rewind-optie en save-functies. De fysieke editie is bij bepaalde winkels te verkrijgen als pre-order en wordt geleverd met een dubbelzijdige poster van Golden Axe en Streets of Rage. Bekijk de trailer hier.

SEGA Mega Drive Classics komt op 29 mei naar de PlayStation 4 en de Xbox One.

Bron: SEGA Europe Ltd.
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Lees meer