Downloadnieuws: PlayStation start Alleen op PlayStation sale

Geplaatst: 7 maart 2018 14:40
Aangepast: 27 april 2018 00:00

Goed nieuws voor gamers die geen zin hebben om de volle mep te bètalen voor een game. PlayStation heeft namelijk de Alleen op PlayStation sale gestart. Gedurende deze sale kunnen we PS Exclusives voor een aanzienlijk lagere prijs aanschaffen.

De nieuwe maand is ingegaan en dat viert PlayStation. Naast de PS Plus line-up van maart is er namelijk een nieuwe sale van start gegaan. In de Alleen op PlayStation sale zijn games zoals Horizon Zero Dawn, Nioh en Uncharted The Nathan Drake Collection voor zo'n twintig euro binnen te halen. PlayStation 4-bezitters kunnen door bijna 150 deals bladeren, neem dus gerust de tijd. Ook is de add-on sale van start gegaan waarin we map packs, season passes en stand alone DLC voor een lagere prijs kunnen kopen.

De deals staan nu live en zijn te vinden in de PlayStation Store. Je hebt nog even de tijd, de deals lopen namelijk tot 22 maart.

Bron: PlayStation
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer