Downloadnieuws: Rise of the Tomb Raider, Hollow en Star Wars Battlefront 2

Geplaatst: 1 maart 2018 11:00
Aangepast: 10 maart 2018 00:00

Het is weer donderdag en dat betekent dat het tijd is voor het wekelijkse downloadnieuws. Hierbij nemen we de nieuwste games en aanbiedingen door die deze week te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Met deze week Rise of the Tomb Raider, Hollow en Star Wars Battlefront 2.

PSN - Rise of the Tombraider: 20 year Celebration

Kruip opnieuw in de huid van Lara Croft in het tweede deel van Tomb Raider, genaamd: Rise of the Tomb Raider. In de PlayStation Store is deze avontuurlijke game met 66% korting te verkrijgen. Trotseer de ijzige kou in Siberië en help Lara bij haar nieuwe expeditie in het grafroven. Deze actie loopt echter af op 8 maart, wees er dus snel bij en haal deze gave game in huis

Nintendo eShop - Hollow

Deze horror game is net nieuw voor de Nintendo Switch, maar is nu met 10% korting te krijgen in de Nintendo eShop. In Hollow bevindt je je als piloot op de Shakter-One, een ruimteschip dat grondstoffen transporteert naar de aarde. Echter gaat er op een dag iets gruwelijks mis en is het aan jou om de vermiste bemanning te vinden en de stroomvoorziening weer correct aan te sluiten. De kortingsactie voor Hollow geldt nog tot 8 maart.

XBL - Star Wars Battlefront 2

Vecht nu samen zij aan zij met je favoriete Star Wars personages in Star Wars Battlefront 2. In de Xbox Live Marketplace is deze game namelijk in de aanbieding voor maar 28 euro. Schiet je vijanden neer met je blaster of lightsaber. Of word een meester in het gebruik van de Force. Star Wars Battlefront 2 is nog tot 5 maart in de aanbieding.

Lees meer