Downloadnieuws: Battlefield 1 Revolution, Destiny 2 en Ark Survival Evolved

Geplaatst: 22 februari 2018 10:00

Inmiddels is het weer donderdag. Dit betekent dat het ook deze keer weer tijd is voor het downloadnieuws. Zoals altijd komt het er op neer dat we gaan kijken naar leuke games en aanbiedingen die deze week te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Deze week zijn dat Battlefield 1 Revolution, Destiny 2 en Ark Survival Evolved.

XBL - Battlefield 1 Revolution

Deze week zijn er verschillende Battlefield 1 aanbiedingen in de Xbox Live Store te krijgen. Waaronder natuurlijk de standaardeditie die je met 75% korting mag downloaden. Wat dus neerkomt op een totaal van € 19,80. De aanbieding geldt tot en met 27 februari

PSN: Destiny 2

In de PlayStation Store zijn er deze week ook weer een aantal aanbiedingen te vinden. Zo is Destiny 2 tot en met 8 maart te koop voor 29,99. Daarnaast is de Deluxe Edition en de bundel met de Expansion Pass ook met korting te krijgen.

Steam - Ark Survival Evolved

Ark Survival Evolved is deze week met korting te verkrijgen via Steam. De game krijgt een korting van 67% op de reguliere € 59,99. Dat betekent dat jij Ark mee kunt nemen voor €19,80. Naast het basisspel zijn er ook nog uitbreidingen met korting te koop.

Lees meer