Metal Gear: Survive krijgt microtransacties

Geplaatst:

Metal Gear: Survive krijgt microtransacties en vereist een constante verbinding met het internet om de game te spelen. Konami heeft deze informatie bevestigd tijdens een Metal Gear Survive evenement kort geleden.

Om de alle modi van de game te spelen is dus een internetverbinding nodig zelfs voor de single player modus. Volgens Konami versoepelt dit de overgang tussen de multiplayer modus en de single player modus en kunnen ze extra content toevoegen na de release. Met de microtransacties kun je munten kopen waarmee je verschillende items kunt aanschaffen. Deze munten kun je ook verdienen door de game te spelen. Je kunt zelf bepalen of de nieuwe Metal Gear iets voor jou is, want de bèta is nu beschikbaar en te downloaden tot 21 januari voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Metal Gear: Survive komt 22 februari naar de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

Bron: VG 24/7
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Lees meer