Downloadnieuws: Horizon Zero Dawn, Borderlands: THC en Watch Dogs 2

Geplaatst:

Het is alweer donderdag en dat betekent dat we het downloadnieuws gaan doornemen. Zoals gebruikelijk bekijken we hierbij een aantal nieuwe games en aanbiedingen die deze week te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Deze week met Horizon Zero Dawn, Borderlands: The Handsome Collection en Watch Dogs 2.

PSN - Horizon Zero Dawn

Eén van de kortingen in de PlayStation Store deze maand is Horizon Zero Dawn. Een game die niet mag ontbreken in jouw collectie. In deze game ga je op pad met Aloy in een post-apocalyptische wereld rond het jaar 3000. Met deze aanbieding bespaar je 37% van de aankoop. De aanbieding loopt tot 20 januari.

PSN - Borderlands: The Handsome Collection

De andere korting in de PlayStation Store waar wij enthousiast van worden is de korting op Borderlands: The Handsome Collection. Mocht je deze game aan willen schaffen is nu het moment, want er is momenteel een korting van 80% op deze game. In deze bundel zit zowel Borderlands 2 als Borderlands: The Pre-Sequel.

Steam - Watch Dogs 2

PC-gamers hebben deze week geluk want momenteel is er een flinke korting op Watch Dogs 2. Je kunt de game tot en met 22 januari aanschaffen voor maar een derde van de prijs. In Watch Dogs 2 kruip je in de huid van Marcus Holloway, een hacker die technologie in zijn omgeving volledig naar zijn hand kan zetten.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Borderlands

Series

Borderlands

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

23 oktober 2009

Ontwikkelaar

Gearbox Software

Gameliner Awards

-

Lees meer