Meer duidelijkheid over multiplayer Attack on Titan 2

Geplaatst: 15 januari 2018 17:45

Attack on Titan 2 gaat binnenkort de harten van de animefans veroveren. We konden al veel beelden aanschouwen, maar hoe de multiplayer eruit komt te zien was nog een tijdje de vraag. Vandaag maakte Koei Tecmo hier wat meer over bekend.

De multiplayer van de game lijkt uit voldoende opties te bestaan om de spelers een tijdje zoet te houden. Het verhaal en diverse scout missies kunnen in co-op gespeeld worden met een vriend en de game bevat een PvP modus, genaamd Annihilation Mode. Dit is een 4v4 gevecht tegen de Titans. Het team met de meeste punten wint natuurlijk de match.

Nu kun je in Annihilation Mode flink gaan inhakken op de Titans voor punten, maar duidelijk wordt dat er meer mogelijkheden zijn om punten te scoren. Je kunt namelijk je tegenpartij ook flink saboteren door ze te stunnen of verf te gebruiken om de mini map tijdelijk onleesbaar te maken.

Attack on Titan 2 belooft in ieder geval een dik feestje te zijn voor de fans van de anime. De game komt op 20 maart uit voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en de Nintendo Switch.

Bron: Gamespot
Lees meer