Bungie geeft duidelijkheid toekomst Destiny 2

Geplaatst: 13 januari 2018 07:05

Belofte maakt schuld want Bungie geeft duidelijkheid omtrent de toekomst van Destiny 2. Bungie luistert naar de fans en biedt meer tekst en uitleg wat de komende tijd te verwachten is aan bètaalde updates en gratis content.

We weten het. Ondanks de ondersteuning die een game als Destiny 2 krijgt, zijn de kritieken wereldwijd niet mild op de manier hoe dit vanuit Activision gaat. Ze hebben daarom een overzicht gemaakt, verdeeld over Expansions (bètaald), Seasons (gratis) en Eververse (lootboxes). Meer content vanuit de Crucible, Trials of the Nine en Strikes moeten beschikbaar komen voor iedereen. Daarbovenop komen Iron Banner en Faction Rallies ook voor iedereen terug in de loop van deze maand. Het verdienen van XP blijft ook een onderdeel dat ze continu blijven beoordelen.

Bungie heeft bekend dat de balans teveel naar het principe van lootboxes ging. Dit betekent eigenlijk dat je bètaalt om te winnen of bètaalt maar niet zeker weet welke beloning ertegenover staat. Deze aanpassing moet de kritieken vanuit de fanbase ten goede komen. Om de volledige content in te zien is het aan te raden de blogpost van Bungie te lezen, want luisteren naar de fans doet Bungie zeker.

Bron: Bungie.net
Lees meer