Downloadnieuws: Van Helsing II, Farming Simulator 17 en Rayman Legends

Geplaatst:

Het is alweer donderdag en dat betekent dat we het downloadnieuws gaan doornemen. Zoals gebruikelijk bekijken we hierbij een aantal nieuwe games en aanbiedingen die deze week te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Deze week met The Incredible Adventures of Van Helsing II, Farming Simulator 17: Platinum Edition en Rayman Legends.

XBL - The Incredible Adventures of Van Helsing II

The Incredible Adventures of Van Helsing is een action-adventure game met RPG-elementen. Uiteraard speel je in de game als Abraham Van Helsing, die het samen met Lady Katarina in het negentiende-eeuwse Europa opneemt tegen monsters en ander gespuis. The Incredible Adventures of Van Helsing II is nu in de aanbieding voor de Xbox One met 50% korting.

XBL - Farming Simulator 17: Platinum Edition

Altijd al een dag boer willen zijn? Dat kan met Farming Simulator 17: Platinum Edition. In de game bestuur je tientallen landbouwvoertuigen, zorg je voor een goede oogst en ontwikkel je de boerderij. Daarnaast kun je kiezen voor veeteelt en het bos rondom de boerderij beheren. Farming Simulator 17: Platinum Edition is deze week verkrijgbaar voor de Xbox One met 25% korting.

Steam - Rayman Legends

Deze week is Rayman Legends in de aanbieding op Steam met 66% korting. Deze heerlijke platformer zorgt voor veel speelplezier en ziet er bovendien prachtig uit. Naast Rayman Legends wordt er 69% gegeven op een speciale Rayman-bundel. Deze bevat Rayman Origins, Rayman Legends en Rayman Raving Rabbids.

Lees meer