Producer Shenmue 3 bevestigt release 2018

Geplaatst: 3 januari 2018 11:25

Een producer van Shenmue 3 heeft de release van de game bevestigd voor 2018. Drie jaar geleden werd de serie een nieuw leven ingeblazen via Kickstarter en dit jaar wordt de game gerealiseerd.

In een interview met één van Shenmue's producers werd de release bevestigd. Ook stond in een tweet van Cedric Biscay, de president van Shibuya Productions, de release vermeld en sprak hij over andere verrassingen. Biscay weidde hier niet verder over uit, maar aangezien SEGA in 2016 de mogelijkheid onderzocht om de originele Shenmue games te remasteren, is de hoop hierop gevestigd. Dat zou in ieder geval goede toevoeging zijn aan de game, zeker voor mensen die de originele games niet hebben gespeeld.

Shenmue 3 komt dit jaar naar de PlayStation 4 en de pc.

Bron: pcgamer
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Lees meer