Downloadnieuws: Sniper Ghost Warrior 3, Diablo III en een Fallout Sale

Geplaatst:

Het is donderdag en zoals gebruikelijk is het dan tijd voor het downloadnieuws. Hierbij kijken we naar de nieuwste games en aanbiedingen die deze week te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Deze week met Sniper Ghost Warrior 3, Diablo III en een Fallout Sale.

XBL - Sniper Ghost Warrior 3

Deze week is Sniper Ghost Warrior 3 Season Pass Edition in de aanbieding in de Xbox Live Marketplace. In de open-wereld game speel je als de sluipschutter Jonathan North. Hij is naar Georgie gestuurd om daar te helpen bij een oorlog en tevens is hij op zoek naar zijn vermiste broer. Sniper Ghost Warrior 3 Season Pass Edtion is aan te schaffen voor de Xbox One met 50% korting.

XBL - Diablo III

Fans van actie-RPG's zitten goed met Diablo III: Eternal Collection. Deze is nu verkrijgbaar voor de Xbox One met 50% korting. De Eternal Collection bevat naast de hoofdgame twee uitbreidingen. Het gaat hier om Reaper of Souls en Rise of the Necromancer. Deze laatste uitbreiding is ook los in de aanbieding met 35% korting.

Steam - Fallout Sale

Als onderdeel van de Steam Winter Sale is de Fallout-serie in de aanbieding. Wat te denken van 50% korting op Fallout 4 en Fallout 4: Game of the Year Edition. Dezelfde korting wordt gegeven op Fallout 3: Game of the Year Edtion en Fallout: New Vegas Ultimate. De klassieke games zijn zelfs in de aanbieding met 75% korting.

Lees meer