Downloadnieuws: Mario + Rabbids Kingdom Battle, Dragon Ball: Xenoverse 2 en kerstdeals

Geplaatst: 21 december 2017 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Zo net voor de kerst zijn er nog genoeg aanbiedingen voor het downloadnieuws. Hierbij nemen we de nieuwste games en aanbiedingen door die deze week te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Met deze week Mario + Rabbids Kingdom Battle, Dragon Ball Xenoverse 2 en de kerstdeals in de PlayStation Store.

Nintendo eShop - Mario + Rabbids Kingdom Battle

In de Nintendo eShop is de game met de gekke combinatie tussen de Rabbids en Mario nu verkrijgbaar met een fikse korting. Mario + Rabbids Kingdom Battle is in de aanbieding met 33% korting tot en met 28 december 2018. Grijp dus snel je kans en strijd samen met Mario en de Rabbids in dit knotsgekke strategisch spel.

Nintendo eShop - Dragon Ball: Xenoverse 2

Ook is Dragon Ball: Xenoverse 2 voor de Nintendo Switch in de aanbieding. Deze game is een vervolg op Dragon Ball: Xenoverse, die al sinds 2015 op verscheidene platformen te spelen is. Echter is nu Dragon Ball: Xenoverse 2 tot en met 28 december 2018 met 30% korting te verkrijgen in de Nintendo eShop. Vecht samen of alleen in deze actievolle game met verbeterde graphics en een meeslepend verhaal.

PSN - Kerstdeals

In de PlayStation Store zijn tot en met kerst een aantal aanbiedingen voor 48 uur te verkrijgen. Zo is op dit moment Horizon Zero Dawn met 37% korting in de aanbieding. Ga samen met Aloy op pad en ontdek een mysterieuze wereld vol met mechanische wezens. Deze actie geldt nog tot 22 december 2018 waarna een andere game voor 48 uur in de aanbieding komt. Houd daarom goed de PlayStation Store in de gaten.

Lees meer