Xenoblade Chronicles 2 heeft nu al update nodig

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Xenoblade Chronicles 2 heeft nu al een update nodig om de problemen met de map op te lossen. Nintendo heeft aangekondigd dat Monolith Soft's JRPG een substantiële update krijgt op 22 december.

De map is te groot en mist duidelijke informatie om goed ingezet te worden om de weg te vinden. Ook is de fast-travel optie niet erg snel vanwege alle subschermen waar je doorheen moet. Om het eerste probleem op te lossen, kun je na de update met de L-stick inzoomen om een beter beeld te krijgen van je omgeving. Het tweede probleem wordt opgelost door op de X-button te drukken waardoor het Skip Travel scherm de map opent op elke locatie.

Nintendo noemde ook alvast de gratis New Game Plus modus die volgend jaar uitkomt. In deze modus kunnen de sommige Blades meevechten in je team, kun je Blades zoals Pyra en Dromarch er op uit sturen als Merc Group en wordt het mogelijk om level 4 van een bepaalde Blade vrij te spelen. Xenoblade Chronicles 2 is verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Bron: Eurogamer
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Lees meer