Video: Predator op bezoek in Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

Geplaatst: 14 december 2017 13:25
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De bekende jager van een andere planeet, Predator is op bezoek in Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands. Ubisoft heeft bekendgemaakt dat de gratis DLC een missie bevat waarbij jij alleen of met drie andere gamers het kan opnemen tegen de Predator met zijn klassieke wapens en cloaking device.

De Predator Pack bevat de Predator helm, wrist blades en een nieuwe Predator klasse gebaseerd op Dutch (Arnold Schwarzenegger) uit de originele film die je kunt gebruiken in Ghost War PvP. Ook kun je vijftien nieuwe items vrijspelen alleen moet je daarvoor wel de Predator verslaan. Hij heeft nog al zijn vaardigheden en maakt gebruik van zijn Plasma Caster en Smart Disc dus verwacht een uitdagend gevecht. Bekijk de trailer hier.

De gratis Predator DLC voor Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands is vanaf vandaag te verkrijgen voor PlayStation 4, Xbox One en de pc.

Bron: Shacknews
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Lees meer