Final Fantasy XV: Episode Ignis komt vandaag uit

Geplaatst: 14 december 2017 11:45
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Final Fantasy XV: Episode Ignis komt vandaag uit voor de PlayStation 4 en de Xbox One. In Square Enix' nieuwste DLC speel je met Ignis en probeer je Noctis te beschermen tijdens zijn bewusteloze dagen.

Dit speelt zich af tijdens de Trail of Leviathan en ontdek je wat Ignis allemaal heeft doorstaan. De DLC heeft verschillende eindes en hierdoor zijn de beslissingen die je maakt belangrijk. Ignis maakt gebruik van zijn 'Spelldaggers' tijdens de gevechten en hij heeft de 'Total Clarity' aanval waarmee hij verschillende vijanden kan aanvallen. Ook wordt er een nieuwe kameraad Ravus toegevoegd, kun je tegen Noctis vechten in een Extra Battle modus en kun je in de campaign modus nu van personage wisselen.

Final Fantasy XV is verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en de Xbox One. De pc-versie wordt begin volgend jaar verwacht.

Bron: VG 24/7
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Lees meer