Downloadnieuws: FlatOut 4: Total Insanity, Okami HD en de Styx-games

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Een nieuwe donderdag dus ook een nieuw downloadnieuws. Zoals gebruikelijk bekijken we een aantal nieuwe games en aanbiedingen die deze week te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Deze week met FlatOut 4: Total Insanity, Okami HD en de Styx-games.

XBL - FlatOut 4: Total Insanity

Fans van racegames, die wat meer actie willen tijdens het racen zitten goed met FlatOut 4: Total Insanity. Beuk tegenstanders van de weg en vernietig de omgeving. Alles is toegestaan zolang je maar de finish of het doel van de race bereikt. FlatOut 4: Total Insanity is deze week aan te schaffen voor de Xbox One met 60% korting.

Steam, PSN, XBL - Okami HD

Het is alweer elf jaar geleden dat Okami werd uitgebracht voor de PlayStation 2. Na een remaster voor de PlayStation 3 komt Okami HD nu naar de pc en current-gen consoles. In deze prachtige cell-shaded game speel je als de zonnegodin Amaterasu, die de gedaante heeft aangenomen van een wolf. In een Zelda-achtig avontuur probeer je kleur terug te brengen in de wereld door vijanden te verslaan en het magisch penseel te gebruiken. Okami HD is nu verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

XBL - Styx: Master of Shadows en Styx: Shards of Darkness

Deze week zijn Styx: Master of Shadows en Styx: Shards of Darkness in de aanbieding voor de Xbox One. in deze stealthgames kruip je in de huid van de goblin Styx, die opzoek gaat naar kostbaarheden en deze vervolgens probeert te stelen. Styx: Shards of Darkness is aan te schaffen met 75% korting, terwijl dezelfde korting ook geldt op de bundel met daarin Styx: Master of Shadows en Styx: Shards of Darkness.

Lees meer