Downloadnieuws: I Am Setsuna, Mordheim: City of the Damned en PlayStation Sale

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Deze week geen Black Friday Sales, maar uiteraard zijn er nog genoeg aanbiedingen voor het downloadnieuws. Zoals gebruikelijk kijken we hierbij naar de nieuwste games en aanbiedingen die deze week te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Deze week met I Am Setsuna, Mordheim: City of the Damned

Nintendo eShop - I Am Setsuna

Fans van JRPG's zitten goed met I Am Setsuna, waar deze week 40% op wordt gegeven in de Nintendo eShop. Hierin kruipen spelers in de huid van Setsuna, die haar eiland moet redden door een groot offer te brengen. De game bevat fraaie graphics, klassieke JRPG-elementen en combat geïnspireerd door Chrono Trigger. I Am Setsuna is tot en met 11 december in de aanbieding voor de Nintendo Switch.

XBL - Mordheim: City of the Damned

Mordheim: City of the Damned is een turn-base actiegame met RPG-elementen. De game speelt zich af in het Warhammer-universum in Empire City. Deze week wordt er 75% korting gegeven op de Xbox One-versie van Mordheim: City of the Damned. Daarnaast zijn Undead en Witch Hunter in de aanbieding. Op deze uitbreiding wordt 33% korting gegeven in de Xbox Live Marketplace.

PSN - Flitsaanbiedingen

Deze week zijn er flitsaanbiedingen in de PlayStation Store. Tot en met vrijdag 1 december wordt er flinke korting gegeven op 140 digitale games. Zo is Firewatch aan te schaffen met 65% korting, Rocket League en Rocket League GOTY Edition met 40% korting, Stardew Valley met 40% korting en is er 72% korting op Verdun.

Lees meer