Downloadnieuws: Autumn sale en Black Friday deals

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is weer donderdag en dat betekent dat wij weer gaan kijken naar het downloadnieuws van deze week. Hierbij nemen we de nieuwste games en aanbiedingen door die deze week te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Deze week met de Autumn sale bij Steam en de Black Friday deals in de PlayStation Store en Xbox Live Marketplace.

Steam - Autumn sale

De Steam Autumn Sale 2017 is van start gegaan. Zo worden elke dag een aantal games met korting uitgelicht en kun je kijken naar aanbiedingen van games die aan jou worden aanbevolen. Zo krijgt de Resident Evil-franchise een aantal aanbiedingen binnen hun bundels, is Dark Souls 3 met zestig procent korting te krijgen en is Fallout voor de helft van de prijs aan te schaffen. De Autumn sale bij Steam loopt nog tot 28 november 2017.

PSN - Black Friday

Vanaf vandaag heeft iedereen toegang tot de kortingdeals van de Black Friday voor PlayStation. Er zijn niet alleen deals voor de PlayStation 4, maar ook voor de PlayStation 3, PlayStation VR en PS Vita. Zo is Need for Speed Payback met veertig procent korting te verkrijgen voor de PlayStation 4. Voor de PlayStation 3 is onder andere The Last of Us in de aanbieding. Daarnaast zijn ook een aantal games voor de VR en Vita in deze Black Friday deals aan te schaffen. Deze deals gelden tot 27 november 2017 dus check snel de PlayStation Store!

XBL - Black Friday

Ook Xbox heeft aanbiedingen voor Black Friday. Zo kunnen er kortingen van wel 65% voorbij komen en zelfs met een Xbox Live Gold abonnement kan hier nog tien procent bovenop komen. Heel veel games voor de Xbox One zijn in de aanbieding, zoals: FIFA 18 en South Park: The Fractured but Whole. Daarnaast zijn onder andere Red Dead Redemption, Grand Theft Auto V en Borderlands voor de Xbox 360 extra voordelig te verkrijgen. De Black Friday deals van Xbox Live lopen nog tot 27 november 2017.

Lees meer