Video: Middle-earth: Shadow of War krijgt gratis content-updates

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Warner Bros. heeft onthuld dat Middle-earth: Shadow of War gratis content-updates en andere extra's gaat krijgen. Het gaat onder andere om de Eindeloze Strijd, die eerder al is besproken door ontwikkelaar Monolith Productions.

Op 21 november verschijnt een update met Eindeloze Strijd, Opstand en een foto-modus. De eerste zorgt ervoor dat je veroverde forten constant worden aangevallen door de troepen van Sauron terwijl in Opstand de Uruk-hai en Olog-hai uit jou leger rebelleren. Vanaf 5 december kunnen spelers hun Overlords tegen elkaar laten vechten in een arena, wat bij winst speciale bonussen oplevert. Tot slot wordt op 12 december een nieuwe moeilijkheidsgraad toegevoegd.

Naast de gratis content heeft Warner Bros. ook de releasedatums voor de Slaughter Tribe Nemesis Expansion en de Outlaw Tribe Nemesis Expansion bekendgemaakt. Deze zijn onderdeel van de Season Pass, en verschijnen respectievelijk op 21 november en 12 december. Middle-earth: Shadow of War is sinds 10 oktober verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Persbericht Warner Bros.
Lees meer