Final Fantasy XV multiplayer uitbreiding Comrades vanaf vandaag beschikbaar

Geplaatst: 15 november 2017 11:45
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De multiplayer uitbreiding Comrades voor Final Fantasy XV is vanaf vandaag beschikbaar. Square Enix heeft naast nieuwe informatie ook verschillende screenshots uitgebracht. De Comrades DLC is al eerder aangekondigd en uitgesteld, maar vanaf vandaag kunnen wij met vrienden de wereld van Final Fantasy XV verkennen.

De uitbreiding speelt zich af na de gebeurtenissen uit hoofdstuk dertien. Om het koninkrijk van Lucis te beschermen, sluit je je aan bij de Kingsglaive speciale eenheid . In deze unit krijg je toegang tot speciale skills door één van de oude koningen van Lucis te kiezen als beschermheer. Je kunt in Lestallum verschillende queesten kiezen die meer inzicht geven in het verhaal. Deze queesten kun je met drie vrienden spelen of alleen met behulp van computer gestuurde kameraden. Bekijk enkele screenshots hier.

Final Fantasy XV is beschikbaar voor de PlayStation 4 en de Xbox One, begin 2018 komt de game ook naar de pc.

Bron: Dualshockers
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Lees meer