Binnenkort weer dedicated servers Call of Duty: WWII

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Call of Duty: WWII krijgt binnenkort weer de beschikking over dedicated servers. Afgelopen vrijdag brachten wij al het nieuws dat een patch uit is gebracht en nu is deze ook beschikbaar voor pc. Tegelijkertijd komt Sledgehammer met de reden van de slechte verbinding waar we eveneens over schreven.

Het ontbreken van de dedicated servers heeft te maken met het feit dat Sledgehammer de gamers wel online wilde laten spelen maar nu dus weer de consoles zelf de hosting uit laten voeren. Dit zorgt op dit moment voor de, over het algemeen, slechte verbinding tijdens het online spelen. De ontwikkelaar heeft het beschikbaar maken van dedicated servers prioriteit gemaakt. Daarbij wordt ook Headquarters weer ondersteunt. Enkelen hebben misschien wel gemerkt dat het akelig stil was.

Bijna geen enkele CoD game wordt uitgebracht zonder online problemen. Dit geldt overigens voor de meeste populaire online games. Het is daarom goed om te lezen dat de ontwikkelaar wel de verantwoording neemt om het spoedig op orde te brengen.

Call of Duty: WWII is reeds uit op Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Bron: Dualshockers
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: WWII

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

3 november 2017

Ontwikkelaar

Sledgehammer Games

Gameliner Awards

-

Lees meer