Video: Rocket League nu te downloaden

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De immens populaire auto voetbalgame Rocket League is nu verkrijgbaar op de Nintendo Switch. Inmiddels heeft de game op vrijwel ieder platform het levenslicht gezien, en nu kunnen spelers ook on-the-go Rocket League spelen op de Nintendo Switch.

Deze Nintendo Switch-versie bevat alle content die in eerdere uitgaves zijn verschenen. Natuurlijk krijgt deze versie ook een aantal unieke Nintendo toppers en auto's. Nintendo Switch-spelers nemen het niet enkel op tegen ander Switch-spelers. De game ondersteunt namelijk cross-play met Steam en Xbox One-spelers. Rocket League is nu te downloaden voor een schappelijk prijsje van 19,99 euro. Benieuwd naar onze mening? Blijf dan de site in de gaten houden!

Bron: Youtube
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer