Downloadnieuws: Rocket League, Deadpool en Cities: Skylines - Snowfall

Geplaatst: 16 november 2017 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

We zijn aanbeland bij de donderdag en dat betekent dat we het downloadnieuws van deze week doornemen. Hierbij kijken we naar de nieuwste games en aanbiedingen die deze week te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Deze week met Rocket League, Deadpool en Cities: Skylines - Snowfall.

Nintendo eShop - Rocket League

De zeer populaire mix van voetbal en auto's, beter bekend als Rocket League, komt deze week naar de Nintendo Switch. Hierdoor is het nu mogelijk om onderweg een potje autovoetbal te spelen. Deze versie bevat naast de content van de hoofdgame ook extra's, waaronder Mario en Luigi NSR auto's, en speciale Nintendo-content om auto's mee aan te passen. Rocket League is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

XBL - Deadpool

Deze week is de actiegame Deadpool in de aanbieding voor de Xbox One. In de game speel je als de gelijknamige antiheld die het met zijn zwaard, pistolen en zwarte humor opneemt tegen honderden vijanden. Deadpool is aan te schaffen in de Xbox Live Marketplace met maar liefst 80% korting.

Steam, XBL - Cities: Skylines - Snowfall Expansion

Fans van Cities: Skylines kunnen vanaf deze week een koufront verwachten in de simulatiegame. De Snowfall-uitbreiding is namelijk uitgebracht en deze focust zich volledig op de winter. Verwacht besneeuwde maps, sneeuwschuivers om de wegen sneeuwvrij te maken, en nog veel meer winterse content. Cities: Skylines - Snowfall is nu verkrijgbaar voor de pc en Xbox One voor 12,99 euro. De uitbreiding komt op 21 november ook naar de PlayStation 4.

Lees meer