Downloadnieuws: Hitman GOTY Edition, Guardians of the Galaxy Ep. 5 en Tomb Raider

Geplaatst: 9 november 2017 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is donderdag en dat betekent dat we het downloadnieuws van deze week doornemen. Hierbij kijken we naar de nieuwste games en aanbiedingen die deze week te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Deze week met Hitman: GOTY Edition, Marvel's Guardians of the Galaxy: Episode 5 en Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration.

Steam, PSN, XBL - Hitman: Game of the Year Edition

IO Interactive heeft de Game of the Year Edition van Hitman uitgebracht. Deze versie bevat alle content van het eerste seizoen plus de nieuwe Patient Zero-campagne bestaande uit vier missies. Verder worden er drie nieuwe wapens en outfits toegevoegd plus nog een hele hoop andere content. De GOTY Edition is nu verkrijgbaar voor 60 euro voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Spelers die alle episodes in reeds hun bezit hebben kunnen voor 20 euro upgraden.

Steam, PSN, XBL - Marvel's Guardians of the Galaxy: Episode 5

Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series is alweer toe aan zijn vijfde en tevens laatste episode. In Episode 5: Don't Stop Believin is het aan Star-Lord om zijn team samen te brengen en het heelal te redden van de ondergang. Marvel's Guardians of the Galaxy: Episode 5 is nu verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

PSN - Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration is Deal of the Week in de PlayStation Store. In de game beleef je als Lara Croft een spannend avontuur in Siberië. Naast de hoofdgame bevat deze versie ook alle DLC waaronder Blood Ties, Lara's Nightmare, Co-op Endurance, een VR-modus, en extra kostuums en skins. Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration is nu in de aanbieding voor de PlayStation 4 met 66% korting.

Lees meer