Downloadnieuws: Darksiders Fury's Collection, Styx-games en Skyrim: Special Edition

Geplaatst: 2 november 2017 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is donderdag en zoals gebruikelijk bekijken we dan het downloadnieuws van deze week. Hierbij kijken we naar de nieuwste games en aanbiedingen die deze week te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Deze week met Darksiders Fury's Collection, de Styx-games en The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition.

Darksiders Fury's Collection - War and Death

Deze week is Darksiders Fury's Collection - War and Death in de aanbieding voor de Xbox One. Deze collectie bevat twee games: Darksiders: Warmastered Edition en Darksiders 2: Deathinitive Edition. In de games speel je als War en zijn broer Death, en moet er heel wat gevochten worden. Darksiders Fury's Collection - War and Death is aan te schaffen met 60% korting.

XBL - Styx: Master of Shadows en Styx: Shards of Darkness

Fans van stealthgames zitten goed met Styx: Master of Shadows en Styx: Shards of Darkness. De games zijn gebundeld in de aanbieding met 67% korting, terwijl Styx: Shards of Darkness ook los verkrijgbaar is met dezelfde korting. In de games speel je als de goblin Styx, die in grote levels sluipend allerlei waardevolheden steelt.

PSN - The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition

In de PlayStation Store is The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition de Deal van de Week. RPG-fans kunnen genieten van een geweldige game inclusief alle DLC en grote grafische verbeteringen. Daarnaast ondersteunt deze mods waarmee de game flink uit te breiden is. The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition is deze week aan te schaffen voor de PlayStation 4 met 66% korting.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Elder Scrolls V: Skyrim

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

11 november 2011

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

Beste game van 2011

Lees meer