Downloadnieuws: Halloweenkortingsactie, Explorer's Bundle en Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is weer donderdag en dat houdt in dat we naar het downloadnieuws van deze week gaan kijken. We gaan dan ook weer de nieuwste games en aanbiedingen doornemen die deze week te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Deze week met de Halloweenkortingsactie in de Nintendo eShop, de Explorer's Bundle en Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.

Nintendo eShop - Halloweenkortingsactie 2017

Om nog meer in de stemming te komen voor Halloween, brengt Nintendo een Halloween kortingsactie naar verschillende spookachtige en mysterieuze games in de Nintendo eShop. Zo zijn bijvoorbeeld Shovel Knight: Treasure Trove, Bulb Boy en Axiom Verge in de aanbieding voor de Nintendo Switch. Voor de Nintendo 3DS zijn onder andere Luigi's Mansion 2, The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D en Yo-kai Watch verkrijgbaar met korting. Bayonetta 2, Project Zero: Maiden of Black Water en Resident Evil 4 Wii Edition zijn ook een aantal games die korting krijgen in deze Halloweenkortingsactie.

Steam - Explorer's Bundle

Steam heeft een prachtige bundel van zes verschillende indie avonturen-puzzelgames samengesteld. Deze zogeheten Explorer's Bundle bevat Obduction, Tacoma, Firewatch, Samorost 3, The Witness en Quern-Undying Thoughts. Op deze bundel wordt 59% korting gegeven. In elke avonturen puzzelgame wordt de speler aan een reeks van puzzels onderworpen om zo verder de omgeving te ontdekken. Ook zijn de games los te koop met individuele korting in de Steam Store.

PSN - Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

We kunnen al sinds 30 juni 2017 genieten van de heruitgaven van de drie eerste games van Crash Bandicoot. Echter is Crash Bandicoot N. Sane Trilogy nu in de PlayStore verkrijgbaar met 25% korting. Deze aanbieding loop tot 2 november 2017 en dit is dus de ideale kans voor PlayStation 4 bezitters die de game nog niet in handen hebben om met dit gekke buideldier door de nostalgische levels te springen, draaien en rennen.

Lees meer