Nieuwe firmware 4.0 voor Nintendo Switch

Geplaatst: 19 oktober 2017 10:55
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Nintendo heeft de nieuwe firmware 4.0 voor de Nintendo Switch uitgebracht. Hiermee kun je je eigen gameplay opnemen met video capture en bestaat er nu de mogelijkheid om je profiel en bewaarde games zonder problemen over te zetten naar een andere Nintendo Switch.

Wanneer je de capture button inhoudt, wordt de volgende dertig seconden opgenomen. Je kunt deze opname bewerken en plaatsen op Facebook of Twitter. De beperkte opnamemogelijkheden zijn voorlopig alleen beschikbaar voor de volgende games: The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Mario Kart 8 Deluxe, ARMS en Splatoon 2.

Slimme zet van Nintendo om dit te doen voordat Super Mario Odyssey uitkomt. Veel mensen willen waarschijnlijk hun prestaties delen met hun vrienden. Nu maar hopen dat de langverwachte game bij het rijtje wordt toegevoegd.

Bron: Gameinformer
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Lees meer