Halo: Master Chief Collection krijgt belangrijke update

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Vandaag werd op het Halo Twitter account bekendgemaakt dat Halo: The Master Chief Collection een belangrijke update krijgt in 2018. De verschillende problemen sinds de release worden aangepakt en worden er aanpassingen gemaakt om de game klaar te hebben voor de Xbox One X release.

Toen de game in 2014 uitkwam waren er grote problemen met het vinden van de juiste match. In de volgende maanden werden pogingen gedaan om dit op te lossen, maar Microsoft is er nooit volledig in geslaagd. Ook wordt de update genoemd voor de Xbox One X, maar helaas zijn de exacte details van de update nog niet bekendgemaakt.

De Master Chief Collection bevat: Halo: Anniversary Collection, Halo Anniversary Collection 2, Halo 3, Halo 3: ODST en Halo 4 met alle DLC. Het heeft dus even geduurd voordat Microsoft een van hun meest bekende games oplapt. Beter laat dan nooit.

Bron: Gameinformer
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Lees meer