Video: World of Warplanes krijgt update

Geplaatst: 11 oktober 2017 14:15
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Zojuist heeft Wargaming een grote update aangekondigd voor World of Warplanes. De game verscheen voor het eerst in 2013 op de pc. De nieuwe update brengt een heleboel nieuwe aanpassingen met zich mee, waaronder een nieuwe gamemodus, nieuwe klasse en tactische elementen. De update is inmiddels verkrijgbaar.

De Wit-Russische uitgever en ontwikkelaar komt vier jaar na de release van deze gevechtsvliegtuigen MMO een enorme update. Niet alleen de interface van de game is iets veranderd. De game heeft ook een nieuwe gamemodus, waarbij jouw strategische vaardigheden op de proef worden gesteld. Er is een nieuwe Aircraft Class toegevoegd, waardoor je achter vliegknuppel van een bommenwerper mag plaatsnemen. Er zijn momenteel drie premium bommenwerpers in de game toegevoegd en deze zijn tot aan het einde van deze maand beschikbaar. Je kunt deze vrijspelen door loot te verzamelen en dagelijkse missies te voltooien.

Gameliner is destijds op bezoek gegaan bij het oorlogsmuseum Overloon om jullie alles te vertellen over de game en echte gevechtsvliegtuigen zoals de Britse Spitfire, die tijdens de Tweede Wereldoorlog ons luchtruim veilig moest maken. De game kreeg uiteindelijk 3,5 uit 5 gouden sterren toebedeeld door ons in onze review. Je kunt onze review hier nogmaals teruglezen.

Bron: Wargaming Persbericht
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer