Downloadnieuws: Guardians of the Galaxy Ep.4, Life is Strange en Ghost Recon Wildlands

Geplaatst: 11 oktober 2017 12:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is woensdag en dat betekent dat het tijd is om het downloadnieuws door te nemen. Hierbij kijken we ook nu weer naar de nieuwste games en aanbiedingen die deze week te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Deze week met Marvel's Guardians of the Galaxy - Episode 4, Life is Strange en Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands.

Multiplatform - Marvel's Guardians of the Galaxy - Episode 4

Deze week kunnen bezitters van Telltale's Marvel's Guardians of the Galaxy aan de slag met de vierde episode. In dit deel genaamd Who Needs You is het lot van de Eternity Forge vastgelegd, wat zorgt voor spanningen tussen de Guardians. Daarnaast moet er nog worden ontsnapt uit een grot voordat ze allemaal opgegeten worden. Marvel's Guardians of the Galaxy - Episode 4 is nu verkrijgbaar voor de pc, Mac, PlayStation 4, Xbox One, iOS en Android.

XBL - Life is Strange

Deze week kunnen Xbox One-bezitters de episodische game Life is Strange aanschaffen met 75% korting. In de game speel je als de jonge Max Caulfield, die ontdekt dat ze krachten heeft waarmee ze de tijd terug kan draaien. Alsof dat nog niet genoeg is probeert ze samen met haar vriendin Chloe uit te vinden wat er met het meisje Rachel is gebeurd.

Multi - Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

Van 12 tot en met 15 oktober is het mogelijk om gratis Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands te spelen op de pc, PlayStation 4 of Xbox One. Tijdens deze periode is de tactische shooter tevens in de aanbieding. Op alle versies van de Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands wordt 50% korting gegeven. Mocht je dus na het weekend verder willen spelen dan is dit een goed moment om de game aan te schaffen.

Lees meer