Downloadnieuws: Stardew Valley, Middle-earth: Shadow of Mordor en Hitman

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het downloadnieuws is weer terug op woensdag, maar dat is het enige wat eraan verandert. Uiteraard kijken we ook nu weer naar de nieuwste games en aanbiedingen die deze week te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Deze week met Stardew Valley, Middle-earth: Shadow of Mordor en Hitman.

Nintendo eShop - Stardew Valley

Deze week verschijnt Stardew Valley voor de Nintendo Switch. In deze creatieve game, die eerder al uitkwam voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One, erf je een oude boerderij in het gelijknamige plaatsje. Met wat gereedschap probeer je hier weer een florerende boerderij van te maken. Stardew Valley is vanaf 5 oktober verkrijgbaar voor de Nintendo Switch en kost 15 euro.

XBL - Middle-earth: Shadow of Mordor

Volgende week verschijnt Middle-earth: Shadow of War en voor spelers die de eerste game nog even willen doorlopen is er goed nieuws. Middle-earth: Shadow of War is deze week namelijk in de aanbieding voor de Xbox One. Spelers krijgen 60% korting op de Game of the Year Edition, die naast de briljante hoofdgame ook alle DLC en pre-order content bevat.

XBL - Hitman: The Complete First Season

Deze week wordt er 60% korting gegeven op Hitman: The Complete First Season voor de Xbox One. De losse Summer Bonus Episode is voor dezelfde korting verkrijgbaar. In de game reis je als de dodelijke Agent 47 over de wereld om in exotische locaties opdrachten te voltooien. Corrupte zakenmannen, verraders en maffialeden zijn allen niet veilig voor de ICA.

Lees meer