Video: Trailer van Final Fantasy XV Multiplayer uitbreiding Comrades onthuld

Geplaatst: 20 september 2017 13:50
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Square Enix heeft vandaag de trailer voor Final Fantasy XV de Multiplayer Expansion Comrades onthuld. Ze hebben ook de releasedatum van de nieuwe DLC bekendgemaakt en die komt uit op 31 oktober.

De Comrades DLC vertelt het verhaal van de Kingsglaive's leden die met Royal Sigils de speciale krachten van de Luciaanse bloedlijn kunnen gebruiken. Zo kun jij alleen of met vrienden verschillende quests ondernemen. (Spoiler) Je onderzoekt de verblijfplaats van Noctis na de gebeurtenissen uit hoofdstuk dertien. Gladiolus, Prompto en Ignis zijn na enkele updates ook speelbaar in de nieuwe DLC. Ook wordt de trailer ondersteund met een nieuwe soundtrack, Choosing Hope, gecomposeerd door Nobuo Uematsu en gezongen door Emiko Suzuki. Bekijk de trailer hier (Spoilers).

Final Fantasy XV is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en wordt in het begin van 2018 voor de pc uitgebracht.

Bron: Dualshockers
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Lees meer