Video: Nieuwe trailer van battle-systeem voor Indivisible onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Lab Zero heeft de nieuwe trailer van het battle- systeem voor Indivisible onthuld. Ze hebben enkele verbeteringen aangebracht als reactie op de verkregen feedback.

Zo was het niet geheel duidelijk in de verdedigingsfase wanneer de vijanden aanvielen en welk personage zij dan aanvielen. Lab Zero heeft dit opgelost door een gevechtsindicator met rode, gele en zwarte lijnen toe te voegen. Zo weet je wanneer de vijand je probeert aan te vallen, te grijpen of een unblockable uitvoert.

Verder kun je ook de aangebrachte schade verminderen, meer Iddhi verkrijgen en vergroot je het vermogen om kill blows te overleven door de verdedigingsknop zo laat mogelijk te gebruiken. Lab Zero heeft ook een nieuwe hit counter en verschillende nieuwe manieren om de battles te beginnen en te eindigen toegevoegd. De demo wordt ondersteund in het Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Japans en het Russisch. Bekijk de trailer hier.

Indivisible komt in 2018 naar de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en de pc.

Bron: Dualshockers
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Lees meer