Video: Nieuwe beelden Shadow of the Colossus

Geplaatst: 19 september 2017 11:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Tijdens de Tokyo Game Show zijn nieuwe beelden vrijgegeven van de Shadow of the Colossus remake. In de trailer zien we weer gigantische kolossen vliegen, lopen en zwemmen. Sommige zijn er echter minder goed aan toe.

Team Ico's klassieker krijgt een welverdiende remake. De PlayStation 2-titel is inmiddels een ware culthit en dat is niet zomaar. In Shadow of the Colossus nemen we het op tegen een breed scala aan giganten. Je komt ze tegen in de open wereld en moet ze vervolgens als kleine dappere held beklimmen, neersteken en afmaken. De game verschijnt helaas voorlopig nog niet. Hij staat namelijk gepland voor een release in 2018. Ikzelf kan in ieder geval niet wachten!

Bron: Tokyo Game Show
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer