Video: Dragon's Crown Pro officieel bevestigd

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is officieel, Dragon's Crown Pro komt naar de PlayStation 4. De titel verscheen voor het eerst in 2013 op de PlayStation 3 en PlayStation 4, maar verschijnt nu dus in een opgepoetste versie op de nieuwste console.

Tijdens de Tokio Game Show is de game officieel bekendgemaakt. Eerder was namelijk al gelekt dat de game zou verschijnen. Vooralsnog staat er alleen een Japanse releasedatum op de planning. Op 25 januari 2018 moet de game namelijk in het oosten verschijnen. In Dragon's Crown Pro hacken en slashen we er lustig op los in een 2D-omgeving. Wanneer de game verschijnt in Europa is vooralsnog niet bekend.

Bron: Tokio Game Show
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer