Video: Final Fantasy IX komt naar PlayStation 4

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Final Fantasy IX komt uit op de PlayStation 4. Dat maakt Square Enix bekend tijdens de Tokio Game Show presentatie. Niet alleen komt de game naar het platform, de game is zelfs al uit in Japan.

Van origine is het een titel uit 2000 voor de originele PlayStation. Vandaag verschijnt de game dus in Japan op de PlayStation 4. Het gerucht deed zich al de ronde dat Square Enix met een RPG bezig was, maar dit was wel een hele spontane aankondiging. Er is nog geen datum bekend voor ons westerlingen, maar wie weet verschijnt de game hier net zo sporadisch als in het Verre Oosten.

Bron: Tokyo Game Show
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer